Velgen herstellen

Bent U met uw velgen tegen een stoeprand aan geschuurd? Of vertoont Uw velg een deuk nadat U een stevig putje in het wegdek niet meer kon ontwijken?

Uw velgen (en banden) verdienen eigenlijk veel respect: ze worden onderworpen aan koude en hitte, wrijving, zware impact, zuur en zout… En toch verwachten we dat ze er als nieuw uit blijven zien. Dat de jaren gebruik van uw siervelgen een zware tol eisen is niet meer dan normaal.

Aalterse Banden Centrale werkt samen met enkele gespecialiseerde bedrijven, die ook Uw velgen weer in nieuwstaat kunnen brengen. Deuken worden weggewerkt, scheuren kunnen worden gelast, de velgen kunnen opnieuw worden gepoedercoat in een breed gamma kleuren en die mooie blinkende boord kan opnieuw worden gepolijst en vernist (zelfs met poedercoating !)

Hoe ingrijpender de herstelling van uw velgen, en hoe meer velgen er hersteld moeten worden, hoe hoger het prijskaartje. Het is daarom belangrijk om de kostprijs voor het laten herstellen, af te wegen tegen de kostprijs van een nieuw setje velgen. De offerte voor de herstelling van Uw velg(en) bekomt U best eens langs bij Aalterse Banden Centrale: het is vaak moeilijk de schade aan Uw velgen correct in te schatten, als deze nog op het voertuig staan. Spring gerust binnen voor professioneel en vrijblijvend advies.

Interesse of vragen mbt Velgen herstellen? Aarzel dan niet om Aalterse Banden Centrale te contacteren!

Contactpagina